GameSStop la Nijikon

GameSStop va participa si la editia NijiKon 2016 cu stand comercial. Miniaturi de colectie, de la Funko, Neca, Kotobukiya pana la produse exlcusive Gentle Giant Sideshow Collectibles sau Hot Toys, precum si tricouri si accesorii licentiate Star Wars sau Deadpool va asteapta cu preturi speciale si discount-uri semnificative la standul nostru.

Magic: The Gathering si Yu-Gi-Oh! sunt alte doua dintre numele consacrate din industria de trading card games prezente in oferta noastra. Invitam, de asemenea, pasionatii de TCG la sesiuni si/sau pentru a primi pachete demonstrative la stand. Colectionarii vor gasi, pe langa ofertele speciale, accesoriile potrivite jocului preferat (zaruri, albume, card sleeves etc).

Boardgames - binecunsocutele jocuri de societate si role playing games: Catan, Dixit, Betrayal at the House on the Hill , Carcassonne, Relic, Star Wars X-Wing sau Dungeons & Dragons RPG, precum si multe alte jocuri, atat pentru incepatori cat si de mare complexitate, completeaza cu succes lista ofertelor speciale si a titlurilor consacrate pe care le veti gasi la standul nostru.

Echipa GameSStop va asteapta la Palatul Bragadiru in acest weekend!